Επισκέπτες σελίδας:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟ τμήμα του εγκεφάλου.

Στο τμήμα αυτό του μυαλού κρύβονται οι άγνωστες και μη εύκολα αποδεκτές και κατανοητές δυνάμεις του ανθρώπου.
Όλες οι μεγαλοφυΐες είχαν πλήρη επίγνωση αυτού του τμήματος του μυαλού, και το χρησιμοποίησαν για να λύσουν πολύπλοκα προβλήματα.

Ο Αϊνστάιν όταν αδυνατούσε με την λογική του να βρει λύση σε ένα πρόβλημα ,λίγο πριν κοιμηθεί σκεπτόταν για λίγο αυτό που τον απασχολούσε και κατόπιν έκλεινε το φως.
Φρόντιζε να έχει πάντα ένα μπλοκ και ένα στυλό στο κομοδίνο του. Σε κάποια στιγμή της νύκτας ξυπνούσε άναβε το φως και σημείωνε στο χαρτί την λύση του προβλήματος. Το υπερσυνειδητο κατά την διάρκεια της νύκτας αναζήτησε την λύση του προβλήματος, το επίλυσε και έδωσε εντολή αφύπνισης.

Αυτή η κατάσταση βρίσκει εφαρμογή (επιδερμικά βεβαία διότι η ανάπτυξη και ο έλεγχος του υπερσυνειδητου είναι δύσκολη υπόθεση)κάποιες στιγμές που ξαφνικά σε ανύποπτη στιγμή και ενώ δεν το σκεπτόμασταν πλέον, έρχεται στο μυαλό μας μια διεύθυνση ,ένα όνομα ένα νούμερο που δεν μπορούσαμε να θυμηθούμε.

Πολλοί ερευνητές υποθέτουν πως το υπερσυνειδητο έχει πρόσβαση στα ακασικά* αρχεία.

Το υπερσυνειδητο έχει απόλυτο έλεγχο όλων των λειτουργιών του σώματος.
Ίσως έτσι εξηγούνται οι παράλογες δυνάμεις των γκουρού.

Δεν υπάρχει άλυτο πρόβλημα για το υπερσυνειδητο.

Η αστυνομία στο εξωτερικό χρησιμοποιεί την ύπνωση για την ανάδυση από την μνήμη των μαρτύρων λεπτομερειών σχετικά με ένα συμβάν.
Και ενώ το συνειδητό μας τμήμα είναι επιλεκτικής προσοχής(συγκρατεί με μορφή gestalt και μόνο ότι είναι κτυπητό και εντυπωσιακό),το υπερσυνειδητο φωτογραφίζει όλο το συμβάν και το καταχωρεί στο σημείο του μυαλού που υπάρχει πρόσβαση μέσω βαθιάς χαλάρωσης ή υπνωτισμού.
 
*Ακασικά αρχεία = Εκεί που κρύβονται το μέλλον και οι σκέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: