Επισκέπτες σελίδας:

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Θρήνος για τον Ηπειρώτη Υπουργό Άμυνας της Κύπρου, Τάσο Μητσόπουλο



Από το Μακρίνο του Αν. Ζαγορίου, ο 48χρονος Τάσος Μητσόπουλος που άφησε την τελευταία του πνοή χθες το μεσημέρι
Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιαννιώτης υπουργός Άμυνας της Κύπρου Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν από χθες σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη στο γραφείο του, συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος.
Ο Τάσος Μητσόπουλος κατάγεται από το Ανατολικό Ζαγόρι από την πλευρά του πατέρα του και συγκεκριμένα από το Μακρίνο. Ο πατέρας του, αξιωματικός των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων υπηρέτησε επί σειρά ετών στην ΕΛΔΥΚ και γνώρισε εκεί και παντρεύτηκε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην Κύπρο θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος, ενώ για τις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους, ενώ χιλιάδες ήταν τα μηνύματα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης με ευχές για τον Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος έχαιρε της εκτίμησης όλων των κομματικών χώρων, για την ειλικρίνεια και την ηπιότητα του χαρακτήρα του.

Πηγή: epirusonline - Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: