Επισκέπτες σελίδας:

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Konaki Restaurant - Hotel

Στο γραφικότερο ίσως χωριό της περιοχής Ζαγορίου το Πάπιγκο, θα βρείτε για τη διαμονή σας το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων «Κονάκι» και το εστιατόριο- ψησταριά με παραδοσιακές πίτες, φαγητά, φαγητά της σούβλας, χτισμένο με την παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική, με μοναδική θέα προς την επιβλητική Αστράκα, με φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον και αξεπέραστη φιλοξενία από τους ιδιοκτήτες του.

Λειτουργεί καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Το "Κονάκι" διαθέτει 5 δωμάτια διαμορφωμένα σύμφωνα με την παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική. Ξύλινα ταβάνια, πλακόστρωτες αυλές, τζάκι συνθέτουν μια ζεστή ατμόσφαιρα και ένα ιδανικό περιβάλλον για την καλύτερη διαμονή σας.
 Η πλεονεκτική θέση του μία ανάσα μόλις από την επιβλητική κορυφή Αστράκα προσφέρει μοναδική θέα, αλλά και την αίσθηση ότι μπορείς με μία μόλις κίνηση του χεριού σου να την αγγίξεις. Εκείνο όμως που θα μείνει αξέχαστο στον επισκέπτη είναι η φιλική ατμόσφαιρα, η άριστη εξυπηρέτηση και η ευγενική φιλοξενία από τους ιδιοκτήτες του.
 Στο εστιατόριό μας, μπορείτε να βρείτε παραδοσιακές πίτες, ψητά στα κάρβουνα, κοντοσούβλι, ψητά σούβλας, μαγειρευτά φαγητά, ποικιλία ορεκτικών, ποικιλία κρασιών, ντόπιο τσίπουρο και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας. Οι οικογενειακή μας επιχείρηση θα σας προσφέρει σπιτικές γεύσεις με προϊόντα περιοχής. Ο χώρος προσφέρεται για εκδηλώσεις (χωρούς, γάμους, βαφτίσεις κ.λ.π.) έως 120 ατόμων.Μεγάλο Πάπιγκο Ζαγορίου - Ιωάννινα
Τηλ. εν. Δωματίων: 26530 42238
Τηλ. Εστιατορίου: 26530 41254
Κιν. 6937475145

 http://www.papigo-konaki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: