Επισκέπτες σελίδας:

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Υπάρχουν και όρια... Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε όσους ονειρεύονται τη «μεγάλη» Αλβανία.

Πάνω απ' όλα ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον άνθρωπο, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό και στις αξίες που πρεσβεύουν... όταν δεν συμβαίνει αυτό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα!

Για μεθοδευμένο σχέδιο που έρχεται ως συνέχεια μιας γενικότερης πολιτικής πρακτικής, κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Πολιτευτής της ΝΔ Βασίλης Τσιαλιαμάνης, σχετικά με όσα έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα  Σερβίας – Αλβανίας.

"Το οργανωμένο σχέδιο που ξεκίνησε με την εφαρμογή ενός «Καλλικράτη»  στην Αυτοδιοίκηση με σκοπό τον αφανισμό της
μειονότητας, συνεχίζεται  απροκάλυπτα με την ανάρτηση σημαίας της δήθεν μεγάλης Αλβανίας στον  ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Αλβανίας και Σερβίας.  Όσοι ονειρεύονται τη μεγάλη Αλβανία πρέπει να προσγειωθούν στην  πραγματικότητα. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για τον αδερφό του  Πρωθυπουργού της Αλβανίας κ. Ράμα. Εκτός του ότι είναι ανιστόρητοι,  αγνοούν και όλες τις διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες που ισχύουν. Να είναι  βέβαιοι ότι οι Έλληνες ενωμένοι, ακόμη περισσότερο σήμερα στην εποχή της  κρίσης, δεν θα επιτρέψουν τέτοια φαινόμενα. Δεν θα κάνουμε τη χάρη σε  όσους ονειρεύονται τη «μεγάλη» Αλβανία…"

Σε ανακοίνωση υποχρεώθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που αν και δείχνει ξεκάθαρη διάθεση να προστατεύσει τον αθλητή της, κάνει γνωστό πως θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

"Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους λαούς και οι Έλληνες, κυρίως μέσω των Ολυμπιακών αγώνων, αυτό κληροδότησαν διαχρονικά στην ανθρωπότητα. Τα όσα θλιβερά έγιναν στο Βελιγράδι κάθε άλλο παρά υπηρετούν αυτές τις πανανθρώπινες αθλητικές αξίες.
Στα τηλεοπτικά πλάνα από τα θλιβερά επεισόδια εμφανίζεται και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ελπίζουμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και όχι να ενισχύσει το λάδι που έριχνε στην φωτιά η παρουσία του ιπτάμενου mini αεροπλάνου.
Αυτονόητο είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί άμεσα από την διοίκηση, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του και ανάλογα με αυτές θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες",

Δεν υπάρχουν σχόλια: