Επισκέπτες σελίδας:

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Γίνε ο κρίκος που θα δώσει ζωή στο Σωτήρη!

Ο Σωτήρης Παππάς από την ηλικία των δύο ετών, όπου και διαγνώσθηκε πως πάσχει από κυστική ίνωση, ζει το δικό του Γολγοθά. Αφού πέρασε 27 μαρτυρικά χρόνια βρέθηκε επιτέλους μόσχευμα και έτσι κατέφυγε στο εξωτερικό συγκεκριμένα στη Βιέννη όπου έγινε και η μεταμόσχευση. 
Η διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων έγινε στις 15/3/2013 στο γενικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βιέννης και όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που τον Μάιο ξεκίνησαν οι επιπλοκές. Ο μεταμοσχευμένος πνεύμονας πάει για απόρριψη και θα χρειαστεί εκ νέου μεταμόσχευση. Τελευταία του ελπίδα όλοι εμείς, αφού τα έξοδα για την θεραπεία είναι τεράστια. 

Και επειδή οι καιροί που ζούμε είναι πονηροί σας διαβεβαιώνω πως ο Σωτήρης είναι υπαρκτό πρόσωπο και οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του. Οι περισσότεροι κάτοικοι των Ιωαννίνων γνωρίζουν την περίπτωση και έχουν οργανώσει αρκετές εκδηλώσεις για τον Σωτήρη. Σε λίγο καιρό μάλιστα θα κυκλοφορήσει το βιβλίο με την ιστορία του. Ένα βιβλίο μαρτυρία. Ένα βιβλίο που ο ίδιος ο Σωτήρης επιθυμούσε να γράψουμε και προσφέρθηκα με μεγάλη χαρά να το κάνω. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την θεραπεία του. 

Η κατάσταση του Σωτήρη επιδεινώθηκε και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. 
Ο χρόνος δυστυχώς δεν είναι σύμμαχος για εκείνον για αυτό χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια. Όποιος ενδιαφέρεται, και θέλει να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον
αρ. λογαριασμού 391 - 002101- 067753 ALPHA BANK.

Για οποιαδήποτε πληροφορία-απορία-διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Σας ευχαριστώ

Με εκτίμηση,

Νεφέλη Πόπη Ζάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: