Επισκέπτες σελίδας:

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δώρισε δύο mini bus στον δήμο Καλαμαριάς

Ως μια πράξη αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για τους συμπολίτες του, ο 87χρονος Νικόλαος Ξενιτίδης δώρισε, σήμερα, σε ειδική εκδήλωση στον δήμο Καλαμαριάς, δύο νέα, σύγχρονα mini bus, σε μια προσπάθεια να επαναλειτουργήσει σύντομα η δημοτική συγκοινωνία, που αναμένεται να εξυπηρετεί δωρεάν περισσότερους από 70.000 κατοίκους.

Τα δύο αυτοκίνητα είναι η αρχή, καθώς στους στόχους της δημοτικής αρχής είναι, μέχρι τα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016, να έχει «σχηματιστεί» ένας στόλος πέντε οχημάτων που θα εξυπηρετούν τους δημότες στις δωρεάν μετακινήσεις τους μέσα στα όρια του Δήμου Καλαμαριάς και σε σημεία, όπου δεν καλύπτονται από τις γραμμές του ΟΑΣΘ.

«Είμαι πολύ συγκινημένος που με αξίωσε ο Θεός να χαρίσω τα λεωφορεία αυτά στον Δήμο για τις ανάγκες της δημοτικής συγκοινωνίας. Κάνω ό,τι μπορώ... κι όταν με ρωτάνε πού βρίσκεις τα λεφτά, τους απαντώ: με τη δουλειά μου», ανέφερε, στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ευεργέτης κ. Ξενιτίδης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, ο κ. Ξενιτίδης κάνει μία πράξη ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς και παραδίδει δύο λεωφορεία που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την επαναλειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας», πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Σημειώνεται πως ο κ. Ξενιτίδης έχει πραγματοποιήσει ανάλογες δωρεές και στο παρελθόν στην Καλαμαριά, τον τόπο στον οποίο κατοικεί εδώ και χρόνια. Συγκεκριμένα, δώρισε ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για την κάλυψη των επειγόντων περιστατικών, αλλά και δύο λεωφορεία για τις μετακινήσεις των ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: