Επισκέπτες σελίδας:

Κυριακή, 29 Μαρτίου 2015

Let's do it Greece 2015

 
Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.


  Φέτος για τέταρτη φορά, φιλοξενούμε τη συγκεκριμένη καμπάνια που "υιοθετήθηκε" από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής “Ώρα για Δράση” και της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας


To 2015 Let's do it Greece διανύει την τέταρτη χρονιά του και η Οργανωτική Ομάδα ευελπιστεί να είναι η καλύτερη θέτοντας τον πήχη πιο ψηλά από ποτέ. Η υποστήριξη και η συμμετοχή όλων μετράει. Ας δείξουμε οι Έλληνες, την Όμορφη, Καθαρή και Δημιουργική πλευρά της χώρας μας.

Το ραντεβού έχει δωθεί για την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 

Όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή ή να συμμετάσχετε σε κάποιο σημείο καθαρισμού με κάποιον οργανισμό, σύλλογο, φορέα, ομάδα, σχολείο κτλ μπορείτε να ενημερωθείτε από το site: http://www.letsdoitgreece.org/ 

>> Όσοι βρίσκεστε στα Γιάννενα... να σας ενημερώσω πως η ανοιχτή εθελοντική ομάδα της πόλης Paguristas! θα βρίσκονται στο γιαννιώτικο σαλόνι... όσοι λοιπόν θέλετε να ρθείτε μαζί μας μπορείτε να μας βρείτε εκεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια: