Επισκέπτες σελίδας:

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Την Κυριακή 10 Μαΐου το Run Greece στα Ιωάννινα

Οι εγγραφές για τους Αγώνες 5χλμ, 10χλμ. αλλά και τον Αγώνα Παιδιών του RUN GREECE ΙΩΑΝΝΙΝΑ μπορούν να γίνουν μέσω της ιστοσελίδας (κλικ ΕΔΩ) ή με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που μπορείτε να προμηθευθείτε από την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, από το Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (τηλ: 26510-87318). 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται στις 6 Μαΐου 2014, ενώ όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 29 Απριλίου 2015 θα έχουν τη δυνατότητα
να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν). Εγγραφές μετά τις 5 Μαΐου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα

παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στην κλειστή αίθουσα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες", από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους. 


Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.300 δρομείς (Αγώνας 10χλμ: 700 δρομείς - Αγώνας 5χλμ: 1800 δρομείς - Αγώνας Παιδιών: 800 δρομείς). Η συμμετοχή στον αγώνα έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ για τους αγώνες 5 & 10χλμ. και η πληρωμή της συνδρομής αυτής μπορεί να γίνει είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής, είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό 08048057981 (Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ - ΙΒΑΝ: GR0601100800000008048057981) - Δικαιούχος: ΣΕΓΑΣ, (γ) είτε με μετρητά στο Γραφείο Εγγραφών που λειτουργεί στον κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου. Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει το ονοματεπώνυμό σας να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα αντίγραφο της απόδειξης με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 210 9331152, email: info@run-greece.gr). 

Σε περίπτωση που κάνετε online εγγραφή ή δηλώσετε το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση τόσο με την επιβεβαίωση της εγγραφής σας, όσο και με τον αριθμό συμμετοχής σας, λίγες μέρες πριν τον αγώνα. Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε πάνω στην αίτηση συμμετοχής σας, τότε θα μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους στον αγώνα. 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από την Κλειστή Αίθουσα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες" (Κέντρο Εγγραφών) το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 10.00-20.00

Οι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και το πακέτο συμμετοχής τους από διαφορετικά τραπέζια με βάση τον αριθμό συμμετοχής τους (ξεχωριστά τραπέζια για αγώνα 10χλμ, αγώνα 5χλμ, αγώνα παιδιών). Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται είτε με επίδειξη ταυτότητας είτε με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του. 

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί είτε να το δει στις online starting lists που θα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, είτε στις καταστάσεις που θα έχουν αναρτηθεί σε ευκρινές σημείο στην Κλειστή Αίθουσα του Εθνικού Σταδίου Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες". 

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, παραμάνες για τον αριθμό και αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα. Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης. Η τσάντα του δρομέα περιλαμβάνει τεχνικές οδηγίες και Τ-shirt WIND.

Δεν υπάρχουν σχόλια: