Επισκέπτες σελίδας:

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

"Καλοκαίρι στην Ψυχή", σε μία κατάμεστη αίθουσα

Σε έναν από τους ομορφότερους χώρους της πόλης των Ιωαννίνων, τονΠολιτιστικό Πολυχώρο "Δημήτρης Χατζής", στα Παλιά Σφαγεία και σε μία κατάμεστη αίθουσα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Μητσόπουλου.


Ο ταλαντούχος ποιητής και συγγραφέας παρουσίασε στο φιλότεχνο κοινό της πόλης το 4ο έργο του που φέρει τον ιδαίτερα εμπνευσμένο τίτλο"Καλοκαίρι στην Ψυχή", υπογραμμίζοντας πως αν και... πολύτεχνος πια, έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στο χώρο της ποίησης και της λογοτεχνίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, ο Δήμαρχος Ζαγορίου, της ιδιαίτερης πατρίδας του συγγραφέα,Βασίλης Σπύρου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γεώργιος Καψάλης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Παντελής Κολόκας, οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμό και έδωσαν τις ευχές τους στον συγγραφέα για το νέο του βιβλίο. 

Αξιοσημείωτη και η παρουσία του κόσμου, που με το χειροκρότημά του και τη θετική του αύρα, έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκαναν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Λάμπρηςκαι η ψυχολόγος Άννα Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: