Επισκέπτες σελίδας:

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ημερίδα στο Δήμο Ζαγορίου για τους δασικούς χάρτες

Ενημερωτική ημερίδα για τους Δασικούς Χάρτες και τα προβλήματα που ανακύπτουν οργανώνουν από κοινού η Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας και ο Δήμος Ζαγορίου. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 6 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κεντρικό Δημαρχείο στους Ασπραγγέλους. Η ενημέρωση θα γίνει από τον  Διευθυντή της Δ/νσης Δασών
Ιωαννίνων, Παναγιώτη Μάνη και την  αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων & Υπεύθυνη Λειτουργίας του Σημείου Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικών Χαρτών (ΣΥΑΔΧ) για την Π.Ε. Ιωαννίνων, Δασολόγο, Ελένη Βάκκα.
 Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις  και να λάβουν απαντήσεις από τους εκπροσώπους της καθ΄ύλην αρμόδιας Υπηρεσίας. Ο Δήμος Ζαγορίου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο δημότη του, φορείς της περιοχής  και φυσικά τους αιρετούς, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους και εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων να παρακολουθήσουν την ημερίδα, δεδομένου ότι το θέμα είναι μείζον για το Ζαγόρι και ήδη «τρέχει» η προθεσμία για τυχόν υποβολή αντιρρήσεων επί των αναρτημένων δασικών χαρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: