Επισκέπτες σελίδας:

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πως την έχουν δει έτσι όλοι στις συνεντεύξεις;; (Εξομολόγηση στη lifo)




Το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από τη στήλη της LIFO οι αναγνώστες εξομολογούνται αυτό που θέλουν. Αξίζει να το διαβάσετε!


Ώρες ώρες μου έρχεται να απαντήσω όπως θατους άξιζε άλλα κρατιέμαι γιατί έχω ανάγκη την δουλειά!Που τελικά δεν με προσλαμβανουν αλλά λέμε τώρα. 

ΕΕΧΙ τυχει να παω και σε συνεντευξη για ταμειακη θεση(σε φουρνο) και σου λενε πως ειναι θεση πολυ υπευθυνη κτλ κτλ οκ το καταλαβαινω.Αλλα αυτο που δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω ειναι αυτο που λενε οτι δεν εχω προυπηρεσια στην ταμειακη και ειναι θεμα επειδη δεν ξερω να την χειριζομαι.Δεν το ηξερα να αγορασω μια να παιζω στο σπιτι οπως οταν ημασταν παιδακια!Και μου αναβουν τα λαμπακια γιατι σκεφτομαι ΤΟΟΟΟΣΟ δυσκολο ειναι πια να την χειριστεις?Τι διαολο τα κουμπια διαστημοπλοιου εχει?Εχουμε δωσει πανελληνιες,εχουμε δωσει οικονομετριες,στατιστικες,μαθηματικουρες,εχουμε μαθει ιαπωνικα,εχουμε κανει raid 25αρι με χιλια δυο κουμπια να παταμε,εχουμε παιξει λολ με αλλους συνδυασμους εκει εεεεε τι διααααολο πια, πιο δυσκολο απο αυτα δεν ειναι!