Επισκέπτες σελίδας:

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Η μηχανή σεισμού του Νίκολα Τέσλα


Είναι δυνατόν ένας σεισμός να είναι τεχνητός, αποτέλεσμα ενός τεκτονικού όπλου;
Μόλις μία μέρα πριν τον ισχυρό σεισμό στο Ιράν στις 8/1/20 που μάλιστα έγινε και η αιτία να σταματήσουν οι εντάσεις της χώρας με των ΗΠΑ που βρίσκονταν σε επικίνδυνη κορύφωση, το γνωστό περιοδικό Forbes είχε ένα άρθρο με τίτλο “Η μηχανή σεισμού του Νίκολα Τέσλα”.
Μεταξύ άλλων αναφέρει κάτι που σε μας τους “συνωμοσιολόγους” είναι ήδη γνωστό, για να το διαβάσει το αριστοκρατικό κοινό του και… όχι μόνο:

Το 1897 η συσκευή ήταν έτοιμη και το 1898 υποτίθεται ότι κατόρθωσε να κάνει να ταλαντευτεί το εργαστήριό του στην επαρχία της Νέας Υόρκης, 48. Χιούστον, όταν οι ανησυχούντες γείτονες κάλεσαν  την αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, φοβούμενοι ότι θα συνέβαινε ένας σεισμός. Ο Τέσλα αργότερα εξήγησε αυτή την αρχή στον δημοσιογράφο Allan L. Besnson, ο οποίος δημοσίευσε τον Φεβρουάριο του 1912 ένα άρθρο σχετικά με τον αντηχείο του Tesla στο περιοδικό The World Today magazine:

“Έβαλε το μικρό δονητή του στην τσέπη του και βγήκε για να κυνηγήσει μια ατσάλινη οικοδομή υπό κατασκευή. Κάτω από την περιοχή της Wall Street, βρήκε μία, δέκα ορόφους χαλύβδινου σκελετού χωρίς τούβλο ή πέτρα πάνω. Προσάρμοσε τον δονητή σε μία από τις δοκούς και τον ρύθμισε μέχρι που τελικά η δομή άρχισε να τρίζει και να κουνιέται. Οι οικοδόμοι κατέβηκαν αμέσως κάτω σε πανικό, νομίζοντας ότι έγινε σεισμός. Κλήθηκε η αστυνομία. Ο Τέσλα έβαλε τον δονητή στην τσέπη του κι έφυγε. Δέκα λεπτά περισσότερο και θα μπορούσε να σωριάσει το κτίριο στο δρόμο. Και, με τον ίδιο δονητή, θα μπορούσε να ρίξει τη Γέφυρα του Μπρούκλιν στον Ανατολικό Ποταμό σε λιγότερο από μία ώρα”.
Τώρα πείτε μου εσείς, πόσο τυχαίο είναι το άρθρο μια μέρα πριν τον ισχυρό σεισμό στο Ιράν, το Forbes -όχι ένα τυχαίο ηλεκτρονικό μέσον ενημέρωσης- να θυμηθεί κάτι τέτοιο στα ξεκούδουνα και μόλις λίγο μετά την περίοδο εορτών; Και πόσο τυχαίο είναι αμέσως μετά τον ίδιο σεισμό, το Τούρκικο CNN, αυτή τη φορά, να βγει με δημοσίευμα: Χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ το HAARP ενάντια στο Ιράν; – Τι είναι η τεχνολογία HAARP;

Φαίνεται ότι η “θεωρία συνωμοσίας” περί δυνατοτήτων πρόκλησης σεισμού τελικά όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά χρησιμοποιείται και ως “προειδοποίηση”, ακόμα και ο ίδιος ο σεισμός ως μέσον εκβιασμού και σωφρονισμού.

Αν γκουγκλάρετε στα αγγλικά Tectonic weapon, θα σας εμφανιστεί πάνω πάνω το λήμμα στο wiki:
Ένα τεκτονικό όπλο είναι μια υποθετική συσκευή ή σύστημα που θα μπορούσε να δημιουργήσει σεισμούς, ηφαίστεια ή άλλα σεισμικά γεγονότα σε συγκεκριμένες τοποθεσίες παρεμβαίνοντας στις φυσικές γεωλογικές διαδικασίες της Γης. Ορίστηκε το 1992 από τον Aleksey Vsevolodovich Nikolayev, το αντίστοιχο μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών: “Ένα τεκτονικό ή σεισμικό όπλο θα ήταν η χρήση της συσσωρευμένης τεκτονικής ενέργειας των βαθύτερων στρωμάτων της Γης για να προκαλέσει καταστρεπτικό σεισμό.” Πρόσθεσε ότι “ο ίδιος ο στόχος της πρόκλησης σεισμού είναι εξαιρετικά αμφισβητήσιμος”.
Θεωρητικά, το τεκτονικό όπλο λειτουργεί με τη δημιουργία ενός ισχυρού φορτίου ελαστικής ενέργειας με τη μορφή παραμορφωμένου όγκου του φλοιού της Γης σε μια περιοχή τεκτονικής δραστηριότητας. Αυτό στη συνέχεια γίνεται σεισμός όταν πυροδοτείται από μια πυρηνική έκρηξη στο επίκεντρο ή ένα τεράστιο ηλεκτρικό παλμό. …
Αυτά όλα τα “θεωρητικά” που κάποτε προσπαθούσαν να τα κάνουν με πυρηνικές εκρήξεις, παρακολουθούν διάφοροι ανεξάρτητοι αναλυτές ανά τον κόσμο και λένε ότι έχουν πάψει πλέον να είναι θεωρητικά, και η νεότερη τεχνολογία τα έχει κάνει πράξη. Τείνουν μάλιστα στο συμπέρασμα ότι οι τεχνητοί σεισμοί σε πιθανώς σεισμογενείς περιοχές, είναι συνήθως επιφανειακοί και μπορούν να γίνουν σε εστιακό βάθος τα περίπου 10χλμ.

Ήταν ο πρόσφατος σεισμός στην Τουρκία τεχνητός;
Ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, γιατί … ποιος μπορεί να απαντήσει ένα σίγουρο ναι ή όχι; Μόνο ο Θεός κι αυτοί που το παίζουν θεοί.

Τα “ναι” είναι στην εικόνα της χώρας εκείνη την ημέρα, που δείχνει να υπάρχει έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα στις νεφώσεις στις 24/1/20, αλλά και ότι ο σεισμός ήταν ακριβώς στα 10χλμ εστιακό βάθος.

Το ότι υπάρχει ήδη εκεί κάποιο ρήγμα δεν πάει στα “όχι”, αλλά μάλλον στα “ναι”, γιατί επιλέγονται περιοχές που προσφέρονται για τεχνητό σεισμό.

Το ότι ο κος Χουλιάρας προέβλεψε μια μέρα πριν ισχυρό σεισμό στην Τουρκία, επίσης δεν μου λέει κάτι. Μπορεί τα εργαλεία του να έπιασαν την προετοιμασία… Κι εγώ προέβλεψα τον σεισμό στο Ιράν, χωρίς να είμαι σεισμολόγος ούτε να έχω εργαλεία. Απλά και μόνο γιατί έχουν γίνει αρκετά προβλέψιμοι οι ίδιοι και οι τεχνικές τους.

Γιατί δεν προέβλεψα και στην Τουρκία; Η αλήθεια είναι ότι μου πέρασε από το μυαλό βλέποντας την Τουρκία να αποθρασύνεται ολοένα και περισσότερο, αλλά το άφησα στην άκρη βλέποντας επίσης ότι οι ΗΠΑ δεν είναι αποφασισμένοι να έρθουν σε μεγάλη ρήξη μαζί τους. Τελικά το κερασάκι στην τούρτα του Ερντογάν μοιάζει να ήταν η επίσκεψη της Μέρκελ στην Τουρκία.

Τώρα ο Ερντογάν τρέχει και δεν φτάνει με τον καταστροφικό σεισμό, ενώ έχει ήδη αρχίσει να βάζει νερό στο κρασί του λέγοντας ότι η κρίση στην Λιβύη δεν θα λυθεί με στρατιωτικά μέσα. Τα πρωτοσέλιδα ασχολούνται με τα θύματα του σεισμού και τον συναγερμό για τον κοροναϊκό ιό.

The End?
Τέλος δεν θα μπει στις απαιτήσεις του, αλλά θα ξέρει ότι πρέπει να έχει το ΟΚ των αμερικάνων για αυτές. Οι ΗΠΑ επιβάλλουν την “ειρήνη” εκεί που έχουν συμφέροντα, και δεν είναι λίγες οι περιοχές του πλανήτη που θεωρούν “δικές τους”.

Πρέπει να χαιρόμαστε και να νιώθουμε ασφαλείς αν όντως ο σεισμός ήταν για να “συνετίσει”; Σε καμία περίπτωση! Όσο υπάρχουν αυτά τα εξωτικά σιωπηλά όπλα μαζικής καταστροφής, δεν υπάρχει καμία αληθινή ειρήνη. Είναι σαν να φωνάζεις τους φίλους σου να παίξετε ποκεράκι, σερβίρεις ποτά και ξηρούς καρπούς, και μόλις μοιραστεί η τράπουλα, βγάζεις ένα όπλο και το ακουμπάς πλάι σου στο τραπέζι. Εντελώς “ειρηνικά”, ξέρουμε εκ των προτέρων ποιος θα πάρει την παρτίδα.

Και ποιος μετά θα αναγκαστεί να δεχτεί τα μνημόνια, τα διάφορα οικονομικά ντηλς, το αφήγημα της Κλιματικής Αλλαγής, τους μετανάστες κι όλα όσα επιβάλλονται “ειρηνικά” στις χώρες του πλανήτη, “Μέχρι… να έρθει η Ειρήνη”;

Είναι όλα εκεί τα κομμάτια του παζλ, και περιμένουν να τα ενώσεις. Το δοκίμιο του Gordon J. F. MacDonald, “Πως να διαλύσετε το Περιβάλλον”, εμφανίστηκε ως κεφάλαιο σε ένα βιβλίο με τίτλο “Εκτός κι αν έρθει η Ειρήνη”, ένα βιβλίο του 1968 που αναφέρεται στα όπλα του μέλλοντος. Και εκείνο το μέλλον είναι τώρα το παρόν. Κι αυτό το παρόν, πρέπει να γίνει παρελθόν, αν πραγματικά θέλουμε μια αληθινή Ειρήνη, κι έναν πλανήτη που δεν θα τεστάρονται οι αντοχές του σε καθημερινή πλέον βάση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: