Επισκέπτες σελίδας:

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Κυκλοφοριακά θρασύδειλα πλάσματα

Δεν είχα σκοπό να γράψω, αλλά αναγκάστηκα μιας και πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο. 

Και εξηγούμαι...

Στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη στο ύψος της Ριζαρείου (πολιτείας) έως και την οδό Καλπακίου (όπου ο δρόμος είναι μονής κατεύθυνσης) σχεδόν κάθε μέρα (κάποια) αυτοκίνητα κινούνται ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Να σημειωθεί πως η πλειοψηφία των οδηγών που παρανομουν είναι ηλικιωμένοι και αν τους πεις ότι πάνε αντίθετα, θα σου απαντήσουν ότι το γνωρίζουν ή θα κουνήσουν το χέρι λέγοντας κάποια γαλλικά. 


Απαιτείται άμεσα λύση (Με καθημερινή αστυνόμευση; με κάμερες; με διαγραμμίσεις; Με καλύτερη οδοσήμανση; Με ελέγχους των διπλωμάτων οδήγησης (κυρίως) των οδηγών άνω κάποιας ηλικίας καθως και αν είναι ικανοί τους σε οδήγηση;;;) ...δεν είμαι ειδικός παρά προβληματισμένος πολίτης.


Το πρόβλημα οξύνεται κάθε Τρίτη, όπου λαμβάνει χώρα η Λαϊκή αγορά Αμπελοκήπων. Παρκάρουν μέσα στο δρόμο, πάνω στα πεζοδρόμια, σε εισόδους κατοικιών, σε διαβάσεις, σε χώρους πρασίνου... Όπου βρει ο καθείς. Τα αστικά λεωφορεία (και όχι μόνο) δυσκολεύονται να περάσουν ή ακόμη ακινητοποιούνται για αρκετά λεπτά, μέχρι οι πελάτες να ψωνίσουν στην λαϊκή και να επιστρέψουν, ζητώντας και τα ρέστα φυσικά. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: